Konferansebygget

Konferansebygget åpnet 06.juni 2018. Bygget har en rekke rom og fasiliteter til forskjellige arrangement i stilrene, varme og moderne omgivelser.

Link to: Andre

Foaje

Foajeen ligger i underetasjen og er et stort vrimleareal med bar/kaffebar, som etter ønske kan benyttes til bespisning. Til spesielle anledninger har vi piano i første etasje, som gir god lyd utover i foajeen, og passer til fremføring av stemningsmusikk eller mindre musikalske stykker. Arealets utforming, kombinert med fargebruk og store vinduer som tar inn områdes vakre natur, muliggjør en lun og varm atmosfære selv med store grupper. Integrerte høyttalere spredt i foajeen bidrar enkelt til den gode stemningen med bakgrunnsmusikk.

Kapasitet, bespisning: inntil 130 personer

Mål totalt: 334 m2

Teknisk: Lyd, begrenset bilde

Foaje Lounge

Med god utsikt til grøntarealer og elven, ligger Foaje Loungen plassert i byggets første etasje, med en åpen løsning ned mot foajeen. Arealet er åpent, men fargene i kombinasjon med møblene inviterer gjerne til et avlukket møte eller samtale.

Mål: 64 m2

Kapasitet til bespisning: inntil 15 personer

Teknisk: Mulighet for lyd og bilde ved forespørsel

Festsalen

Rommet ligger i første etasje, mot nord-vest og har utstyr for fremvisning og fremføring. Rommet er i umiddelbar nærhet til et mindre kjøkken ved behov, og toalett ligger like rundt hjørnet. Rommets plassering skjermer det for direkte innsyn, samtidig som man har god oversikt ut. Ligger i 1 etasje, kan brukes til bespisning, konferanser, møter, små selskap #bespisning #konferanser #kurs #møter #småselskap

Mål: 84,4 m2

Kapasitet: 70 personer

Teknisk: Skjerm**, lyd og bilde

Vrimlerommet

På samme måte som festsalen, ligger vrimlerommet noe mer privat til i bygget, men man har god oversikt ut. Det er i nærhet av en privat trapp til underetasje som gjør det egnet til et rom hvor man kan trekke seg litt tilbake ved større arrangement. Ellers kan rommet tilpasses i stor grad, innenfor kapasitetsrammen, etter ditt ønske.

Mål: 118 m2

Kapasitet: inntil 50 personer

Teknisk: Lyd, mulighet for storskjerm med bilde

Aktivitetshallen

Innerst i underetasjen finner man en gymsal med tilhørende toalett og skifterom. Trenger du et pusterom i arrangementet? Her kan man altså få utfolde seg. Hallen har stort sett det man ønske seg i en liten gymsal, som: innebandy-utstyr, volley-, basket- og fotball-muligheter samt bordtennisbord.

Mål: 252 m2

Teknisk: Lyd, mulighet for storskjerm med bilde

Møterom

Til venstre i andre etasje ligger møterom 1. Andre etasje har fordelen av å ligge forholdsvis skjult, og egner seg godt til møter, og mindre samlinger. Rommet har velegnede muligheter for fremvisning av lyd og bilde.

Kapasitet: 30 pers

Teknisk: Skjerm**, lyd og bilde

Møterom

Til høyre i andre etasje ligger møterom 2. Andre etasje har fordelen av å ligge forholdsvis skjult, og egner seg godt til møter, og mindre samlinger. Rommet har velegnede muligheter for fremvisning av lyd og bilde. Plasseringen skjermer for aktiviteten som foregår ellers i senteret, og i samarbeid med omgivelser og interiør skal de ytre faktorene være på plass for effektivt og godt arbeid i rommet.

Mål: 17,5 m2

Kapasitet: 12 pers

Teknisk: Skjerm**, lyd og bilde

Direktørboligen

Bygget som fra omkring 1880 fungerte som direktørbolig for eier av Kalvild Tresliperi ble restaurert i 2016 og bærer et spesielt preg av stedets historie. 1.etasje er inspirert av det klassiske fra 1800-tallet, med storstuens lysekroner og en elegant trappeoppgang. 2.etasje med et mindre kjøkken og stue, samt nydelig utsikt til fossen og sjøen kombinerer det klassiske med et industrielt preg. Direktørboligen leies i hovedsak ut under ett, ta kontakt ved spørsmål.

Fasilieter: teknisk, kjøkken, mat

#selskap #bryllup #konfirmasjon #event #dåp #konferanse #møter

#storstuen #direktørsalongen

Storstuen

En storstue med rolige  og flott omgivelser  –  perfekt for et lite selskap eller en konferanse.

Kapasitet: 50 personer

Teknisk: Skjerm**, lyd og bilde

#selskap #bryllup #konfirmasjon #event #dåp #konferanse #møter

Direktørsalongen

I andre etasje ligger salongen med fasiliteter for de mange behov. Direktørsalongen har et mindre kjøkken, med barløsning ut mot stuen som er delt i tre sittegrupper. Den gjør seg dermed godt som mingleområde, en plass å trekke seg tilbake på ved større arrangementer eller for mindre møter. Dessuten har den utsikt mot elven og hagen mot sørøst, og forplass med konferansesenter mot nordvest.

#selskap #event #møter #café